Shkolla Migjeni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Në Bashkine e Mamurrasit është një shkolle Shkolla Migjeni me afërsisht 600 nxënës dhe me 23 dhoma ku vetëm 18 janë klasa dhe 1 drejtori, 1 salle pastruesesh, 1 salle mësuesesh, 1 salle muzike dhe 1 salle fizkulture. Ne shkollën Migjeni te qytetit te Mamurrasit ka kontribuar një shkolle Zvicerane e ashtuquajtur ISZL ku kane rregulluar banjot, bankat e klasave te ciklit te ulet dhe murin rrethues përfshire këtu edhe derën, por ka financuar edhe për sistemin ngrohës te ciklit fillor.

Gjithashtu ka një fushe futbolli për djemtë dhe një fushe volejbolli për vajzat.

Emri Migjeni
Sip 6 ha
Nr nx 588
Vendi Mamurras, Shqipëri
Dhomat 23, 18 klasa
Bashkëpunues ISZL