Shkolla kosovare e mjeshtrit popullor shqiptar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkolla kosovare e mjeshtrit popullor shqiptar libër me autor Flamur Doli dhe Sulejman Syla (red.). Botuar në Prishtinë nga "Zëri", në vitin 1993. Faqe 221.