Shkumbin Demaliaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkumbin Demaliaj ishte anëtar i Kuvendit të Kosovës nga Grupi Parlamentar i AKR-së në kohën e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008. Jurist i diplomuar, Demaliaj kishte mbajtur disa pozita udhëheqëse: drejtor ekzekutiv në Kuvendin Komunal në Deçan, nëpunës administrativ në Asamblenë Komunale në Deçan, kurse më 2005 ishte kryeshef ekzekutiv i AEPI në Mininstrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale. Përveç gjuhës amtare Demaliaj flet edhe gjuhën angleze dhe serbe.

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

[1]

  1. ^ http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,102,984