Jump to content

Shoqëria letarare "Rozafat"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shoqëria letarare "Rozafat" u themelua në Shkodër më 13 shkurt të vitit 1918. Kjo shoqëri u shqua edhe si një shoqëri muzikore dhe e vazhdoi aktivitetin e saj deri në 7 prill, 1939, kur vendi u pushtua nga fashizmi.