Shoqeria Kulturo Artistike Agimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shoqeria Kulturo Artistike Agimi me qender ne Prizren është perfaqsuese e folklorit dhe muzikes se lehte te regjionit te Prizrenit.