Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë : (28 nëntor 1912)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë : (28 Nëntor 1912) libër me autor Kristo Frashëri dhe Fatjon Balliu (red.). Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 2008. Faqe 284.