Shpalosja e veprës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shpalos do të thotë kur një vepër e mbrojtur me të drejta të autorit apo material me të drejta të afërta i është vënë në dispozicion publikut me pëlqimin e bartësit të së drejtës. [1]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJIN TË DREJTAT E AUTORIT DHE TË DREJTAT E TJERA TË PËRAFËRTA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine