Jump to content

Shpikësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
 Shpikesdo te thote nje person i cili shpik nje dicka duke perfshire ne kete rast sendet apo mjetet e caktuara kjo gje krijohet me ane te imagjinates dhe logjikes