Shpirti im i ripërtërirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shpirti im i ripërtërirë.jpg

Shpirti im i ripërtërirë libër me Autor Odhise Paskali, Akademik - Nderi i kombit - Skulptor i popullit. Ese - një jetë kujtime dhe shënime meditimesh. Shtëpia botuese "Argenta LMG", viti i botimit 2009. Faqet e librit 362. ISBN 978-99956-17-28-5 Libri përmban 810 ese filozofike të shkruara gjatë periudhës 1922-1985. Libri u botua për herë të parë me rastin e ekspozitës për Odhise Paskalin organizuar nga Muzeu Historik Kombëtar, në janar 2009. Botuar nën kujdesin dhe përkushtimin e vajzës së skulptorit Floriana Paskali.