Shqipëri moj dritë ylli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëri moj dritë ylli : frymëzime, dëshira dhe synime libër me autor Ibrahim D. Hoxha dhe Enver Kushi (red.). Botuar në Tiranë, në vitin 2007. Faqe 157.