Shqipëria, prelud i Europës : mozaik letrar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria, prelud i Europës : mozaik letrar me autor Luan Kalana dhe Kosta Nake (red.), Agim Bacelli (rec.). Botuar në Korçë nga Libraria "Kotti", në vitin 2016. Faqet e librit 256.