Shqipëria : çfarë duhet të dimë për vendin tonë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria : çfarë duhet të dimë për vendin tonë libër me autor Besim Shyti dhe Besar Shkëmbi (red.). Botuar në Tiranë nga "Kumi", në vitin 2016. Faqe 54.