Shqipëria : kyçi strategjik i Lindjes së Afërme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria : kyçi strategjik i Lindjes së Afërme libër nga Kristo A. Dako (përg. dhe përkth. nga angl.). Botuar në Tiranë, në vitin 1990. Faqe 144.