Shqipëria : njohuri të përgjithshme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shqipëria : njohuri të përgjithshme libër nga Mira Bregu (red.) dhe P. Dervishi (pikt.). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1989. Botimi i 2-të me 236 faqe.