Shqipëria : studimi i perdorimit të kohës : 2010-2011

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria : studimi i perdorimit të kohës : 2010-2011 libër nga Pranvera Elezi (shkroi raportin), Klas Rydenstam (shkroi raportin) dhe autorë kolektivë nga Instituti i Statistikave. Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2011. Faqe 290.