Shqipëria dhe Greqia në këndvështrimin e teorive të marrëdhënieve ndërkombëtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe Greqia në këndvështrimin e teorive të marrëdhënieve ndërkombëtare : monografi shkencore me autor Daniel Borakaj dhe Eva Allushi (red.). Botuar në Tiranë nga "Erik", në vitin 2016. Faqet e librit 286.