Shqipëria dhe Jugosllavia 1918 - 1927

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe Jugosllavia 1918 - 1927 Autori: Paskal Milo. Viti i botimit: 1992. Faqet e librit 500.