Shqipëria dhe Kosova në arkivat ruse : 1946-1962

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe Kosova në arkivat ruse : 1946-1962 libër nga Hamit Kaba (red. e përgat. për bot.), Ethem Çeku (red. e përgat. për bot.), Beqir Meta (rec.), Marenglen Verli (rec.), Habil Habili (përkth.). Botuar në Tiranë nga "Flamuri", në vitin 2017. Botimi i 2-të me 284 faqe.