Shqipëria dhe bota në veprën e Kadaresë (album)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe bota në veprën e Kadaresë (album) me autor Ndriçim Kulla dhe Leonard Danglli (përkth.), Shpëtim Lezi (përkth.). Botuar në Tiranë nga "Plejad", në vitin 2016. Faqe 270.