Shqipëria dhe diplomacia amerikane

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe diplomacia amerikane libër me autor Leonard Demi. Botuar në Tiranë nga "Dudaj", në vitin 2009. Faqe 138.