Shqipëria dhe organizatat ndërkombëtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe organizatat ndërkombëtare libër me autor Ferit F. Baça dhe Vasil Premçi (red.). Botuar në Tianë : "Globus R.", në vitin 2010. Faqe 207.