Shqipëria dhe shqiptarët = Albania and the albanians

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe shqiptarët libër me autor Ismail Qemali dhe Darling Vlora (përg. për bot., shpjegim e plotësim), Evis Golja (përkth. nga angl.). Botuar në Tiranë nga "Redona", në vitin 2008. Faqe 235.