Shqipëria dhe shqiptarët në raportet vjetore të Bordit Amerikan të Komisionerëve për Misionet në vendet e huaja : 1820-1924

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe shqiptarët në raportet vjetore të Bordit Amerikan të Komisionerëve për Misionet në vendet e huaja : 1820-1924 libër nga Xhevat Lloshi (përkth.), David Hosaflook (përgat për bot.), Xhevat Lloshi. Botuar në Tiranë nga "Vernon", në vitin 2017. Faqe 180.