Shqipëria dhe shqiptarët në tablotë e piktorëve francezë të shekullit XIX

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe shqiptarët në tablotë e piktorëve francezë të shekullit XIX libër me autor Luan Rama. Botuar në Paris : Livres Rama, në vitin 2018. Faqe 138.