Shqipëria dhe shqiptarët në vepra të piktorëve të huaj (album)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe shqiptarët në vepra të piktorëve të huaj album me autor Ferid Hudhri dhe Xhevat Lloshi (red.), Feride Papleka (red.). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1990. Faqe 229.