Shqipëria jashtë “veriut” dhe “jugut”

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria jashtë “veriut” dhe “jugut” libër me autor Ibrahim Kelmendi. Botuar në Tiranë : Extra, në vitin 1997. Faqe 212.