Shqipëria në Lojërat Olimpike "Atlanta 1996"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shqipëria mori pjesë në Lojërat Olimpike 1996Atlanta, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Flamurmbajtësja e Shqipërisë ishte Mirela Manjani. Në këto lojra Shqiperia kishte shtatë atletë - 4 femra dhe 3 meshkuj.