Shqipëria në Lojërat Olimpike dimërore 2014

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shqipëria merr pjesë në Lojërave Olimpike Dimërore Sochi (Rusi) 2014, të cilat zhvillohen nga data 7-23 shkurt. Shqipëria përfaqësohet me dy skiatorët Suela Mëhilli e Erjon Tola i cili mbante dhe flamurin kombëtar.