Shqipëria në pasqyrën e letërsisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria në pasqyrën e letërsisë libër me autor Ramón Sánchez Lizarralde dhe Raimonda Vuçini (përkth. nga spanj.), Skënder Vuçini (përkth. nga spanj.), Mira Meksi (red.). Botuar në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2008. Faqe 167.