Shqipëria në tranzicion të zgjatur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shqipëria në tranzicion të zgjatur : politikat fiskale, korrupsioni, shpenzimet e mbrojtjes, arsimi universitar, investimet, probleme të bujqësisë, profesioni i kontabilitetit dhe etika : (analiza dhe studime) me autor Agim Binaj dhe Fuat Çeliku (red.). Botuar në Tiranë nga "Ilar", në vitin 2018. Faqet e librit 482.