Shqipëria politike : artikuj dhe fotografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria politike : artikuj dhe fotografi libër me autor Gazmend Bakiu. Botuar në Tiranë nga "Pegi", në vitin 2010. Faqe 438.