Shqipërija e vërtetë-nëna Kosovë : ndjenja dhe mendime : (përshtypje udhëtimi nga Tokat e Liruara) : Tiranë-Kosovë, 1938-1943

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipërija e vërtetë-nëna Kosovë : ndjenja dhe mendime : (përshtypje udhëtimi nga Tokat e Liruara) : Tiranë-Kosovë, 1938-1943. Libër nga Hamit Boriçi (përg.). Botuar në vitin 2008. Botimi i 3-të me 198 faqe.