Jump to content

Shqiponja e Vermoshit : poemë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shqiponja e Vermoshit : poemë, me autor Vehbi Skënderi. Botuar në Tiranë në vitin 1972 nga "Naim Frashëri". Libri ka 29 faqe dhe me ilustrime.