Shqiponjat e Tepelenës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqiponjat e Tepelenës : pjesëmarrësit në LANÇ dhe dëshmorët e atdheut të rrethit të Tepelenës libër me autor Kadri M. Shametaj dhe redaktor Dhimitër T. Shtëmbari. Botuar në Tiranë, në vitin 2003. Faqet e librit 230.