Shtetësia e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shtetësia e Kosovës libër me autorë Frrok Kristaj, Kurtesh Devaja dhe Engjëll Sedaj (red.). Botuar në Prishtinë, në vitin 1995. Faqe 96.