Shteti : shqyrtime të përgjithshme teorike me vështrim rasti i Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shteti : shqyrtime të përgjithshme teorike me vështrim rasti i Kosovës. Libër me autor Esat Stavileci dhe Ekrem Murtezai (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2008. Faqe 482.