Shtigje letrare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shtigje letrare është radio emision informativ për krijime letrare që transmetohet në valët e radio kosovës.

Emisioni Shtigje letrare merret kryesisht me prezantimin e botimeve të fundit letrare dhe të autorëve e krijuesve në Kosovë dhe më gjerë nga rajoni dhe bota dhe transmetohet çdo të martë nga ora 21:30-22:00.

Emisioni përmban edhe vështrimin mbi ndonjë botim më të ri letrar apo artistik.

Përndryshe emisioni nuk ka ndonjë arkiv apo faqe prezentuese në internet përposë nën fletës prezentuese në RTK. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gjatë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës