Shtigjeve të Luftës me partizanët e Brigadës së XVI-Sulmuese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shtigjeve të Luftës me partizanët e Brigadës së XVI-Sulmuese.JPG

Shtigjeve të Luftës me partizanët e Brigadës së XVI-Sulmuese libër me shënime, mbresa e kujtime me autor Sofo Papavasili. Redaktoi dhe përgatiti për botim Bektash Zite - publicist. Recenzent Dr. Zihni Haskaj - historian. Korrektore Aurora Gusmari. Korrektore letrare Marika Lako. Fotot Halit Gjiriti. Botimet Ada, Tiranë 2009.