Shtypshkronja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shtypshkrues janë botuesit privatë dhe institucionet publike me tё drejtë botimi që ushtrojnë veprimtari prodhuese me objekt shtypshkrimi dhe që zotërojnë pajisjet industriale dhe mjetet e nevojshme për prodhimin e librave.[1]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJI PËR VEPRIMTARINË BOTUESE DHE LIBRIN Në amëzën assembly-kosova.org