Sistemi i automatizuar elektromekanik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sistemi i automatizuar elektromekanik është sistem i ndërtuar nga pjesët mekanike dhe nga rregullatorët që vihen në funksionon me rrymë elektrike.