Skënderbeu (monument)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

I ngritur me 1968 në sheshin që sot quhet Skenderbej. Vepër e Odhise Paskalit si edhe Andrea Mano dhe Janaq Paço.

U vendos aty ne 500 vjetorin e vdekjes të heroit kombëtar.