Skënderbeu dhe shqiptarët në kulturën e anglosferës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Skënderbeu dhe shqiptarët në kulturën e anglosferës libër me autor Refik Kadija, rec. Moikom Zeqo, rec. Shaban Sinani, red. Brikena Liko. Botuar në Tiranë në vitin 2018 nga "Kristalina-KH". Libri ka 398 faqe dhe me ilustrime. ISBN 9789928237323