Skënderbeu në vendet nordike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Skënderbeu në vendet nordike libër me autorë Xhevat Lloshi dhe John Quanrud. Botuar në Tiranë nga "Vernon" në vitin 2018. Libri ka 192 faqe. ISBN 9789928104809