Skeda:Africa-regions.png

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Africa-regions.png((përmasa 360 × 392 px, madhësia skedës: 8 KB, lloji MIME: image/png))

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Africa: subregions as delineated by United Nations geographic classification scheme:

   physiographically, country with partial territory in Western AsiaEgypt (Sinai Peninsula)

Licencimi:

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.
w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 Generic, 2.0 Generic dhe 1.0 Generic.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Ju mund të zgjidhni licensën e zgjedhjes suaj.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme1 qershor 2018 04:02Thumbnail për versionin duke filluar nga 1 qershor 2018 04:02360 × 392 (8 KB)VesperiusReverted to version as of 18:36, 28 May 2018 (UTC) (Most definitions of the regions include the Horn of Africa as part of East Africa, so I'm reverting this back)
28 maj 2018 20:37Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 maj 2018 20:37360 × 392 (10 KB)VesperiusReverted to version as of 18:25, 28 May 2018 (UTC) (Messed up, the purple indicating the Horn of Africa didn't show up for me)
28 maj 2018 20:36Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 maj 2018 20:36360 × 392 (8 KB)VesperiusReverted to version as of 01:04, 16 May 2018 (UTC)
28 maj 2018 20:25Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 maj 2018 20:25360 × 392 (10 KB)VesperiusReverted to version as of 18:57, 17 March 2018 (UTC)
16 maj 2018 03:04Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 maj 2018 03:04360 × 392 (8 KB)DwoReverted to version as of 08:22, 30 August 2015 (UTC)
17 mars 2018 20:57Thumbnail për versionin duke filluar nga 17 mars 2018 20:57360 × 392 (10 KB)MaphobbyistMontenegro border
30 gusht 2015 10:22Thumbnail për versionin duke filluar nga 30 gusht 2015 10:22360 × 392 (8 KB)Wiki-ZyronReverted to version as of 00:23, 20 December 2012 - Reverted to the last version before someone inexplicably moved Zimbabwe to Southern Africa. Eastern Africa is the correct region - [http://unstats.un.org/unsd/methods/m49/m49regin.htm#africa]
21 prill 2015 07:04Thumbnail për versionin duke filluar nga 21 prill 2015 07:04360 × 392 (16 KB)TAKASUGI ShinjiCorrected the color of Zimbabwe
18 dhjetor 2014 17:16Thumbnail për versionin duke filluar nga 18 dhjetor 2014 17:16360 × 392 (17 KB)Hybscherwrong colors
23 nëntor 2014 00:39Thumbnail për versionin duke filluar nga 23 nëntor 2014 00:392.000 × 2.050 (342 KB)Andrew J.Kurbikopp
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.