Skeda:Hr-Široki Brijeg.ogg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hr-Široki_Brijeg.ogg(Skedë zanore Ogg Vorbis, kohëzgjatja 3,5 s, 141 kbps)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përshkrimi

Croatian language prononciation of name "Široki Brijeg"

Data
Burimi E bërë vet
Autori Añtó| Àntó (talk) 10:10, 2 March 2010 (UTC)
Leja
(Ripërdor këtë skedë)
Public domain Unë,krijuesi i kësaj pune, e lëshoj këtë punë në public domain. Kjo aplikohet në të gjithë botën.
Në disa vende kjo mund të mos jetë e mundur ligjërisht; nëse është kështu:
Unë i garantoj çdokujt të drejtën për ta përdorur këtë punë për çdo qëllim, pa asnjë kusht, përveç rasteve kur këto kushte janë të kërkuara nga ligji.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme22 mars 2010 12:03
3,5 s (61 KB)Quahadi{{Information |Description=Croatian language prononciation of name "Široki Brijeg" |Source={{own}} |Date=2010-03-22 |Author=Añtó| Àntó (<span class="signature-talk">talk</span>) 10:10, 2 March 2010 (UTC

Asnjë faqe nuk lidhet tek kjo skedë.

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Metadata