Skeda:Plav.jpg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal((përmasa 3.264 × 2.283 px, madhësia skedës: 5,56 MB, lloji MIME: image/jpeg))

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Përshkrimi
English: Plav, Montenegro
Data Auguast 2006
Burimi Transferred from en.wikipedia to Commons by Xe0us., who took the photo. Source: http://xeous.us/xeous/DSC01800.JPG
Autori Xe0us at anglisht Wikipedia
Versione tjera
The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.

Licencimi:

Xe0us from en.wikipedia.org, krijuesi i kësaj pune, e publikon këtu në bazë të licensës në vijim:
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License. Subject to disclaimers.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported. Subject to disclaimers.
Atributim: Xe0us from en.wikipedia.org
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.

Regjistri origjinal i ngarkimeve

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2007-02-06 03:23 Xe0us 3264×2448×8 (3733244 bytes) I took the photo.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme16 qershor 2013 23:32Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2013 23:323.264 × 2.283 (5,56 MB)Tumi-1983WB/Tone/sharpnes
16 qershor 2013 23:30Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2013 23:303.264 × 2.283 (5,2 MB)Tumi-1983White Balance / Tone
16 qershor 2013 23:28Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2013 23:283.264 × 2.283 (5,2 MB)Tumi-1983White Balance / Tone fix
14 janar 2008 11:53Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 janar 2008 11:533.264 × 2.448 (3,56 MB)Albinfo{{Information |Description={{en|Plav, Montenegro}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; Transfer was stated to be made by User:Xe0us, who took the photo. Source: http://xeous.us/xeous/DSC01800.JPG |Date=Auguast 2006 |Author

Këto faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Metadata