Skicë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Wiki WikiFjalori: Skicë – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

Skicë ose "en:Sketch" mund të referohet tek :

Vizatim dhe artet tjera vizuale

  • Skicë (vizatim),një vizatim apo përbërje të tjera që nuk është menduar si një punë e përfunduar, por një eksplorim