Skuadra përfaqësuese

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Skuadra përfaqësuese është një skuadër e cila perfaqëson një vend të botës në aktivitete të ndryshme sportive dhe kulturore.