Skulptura e realizmit socialist në Shqipëri dhe skulptura në Europë (album)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Skulptura e realizmit socialist në Shqipëri dhe skulptura në Europë (album) me autor Maks Velo. Botuar në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2017. Faqe 195.