Smallville, sezoni i tete

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sezoni i tete është bërë në 2008-2009 dhe ka 22 seri.

 1. Odyssey
 2. Plastique
 3. Toxic
 4. Instict
 5. Commited
 6. Prey
 7. Identity
 8. Bloodline
 9. Abbys
 10. Bridge
 11. Legion
 12. Bulletproof
 13. Power
 14. Requiem
 15. Infamous
 16. Turbulence
 17. Hex
 18. Eternal
 19. Stiletto
 20. Beast
 21. Injustice
 22. Doomsday